De hele lente en zomer theater in de duinen

In het paasweekend gaat er een bijzonder project, “Verhalen in de Duinen” , van start in de Kennermerduinen bij Zandvoort. Het Zandvoorts theatercollectief, Huis van Theater, zal iedere zon en feestdagen een vertelvoorstelling spelen in de duinen. Voor maar slechts € 4,50 p.p. zijn verhalen van Reinaart de Vos, De nachtegaal en de Griezels te zien in het mooie landschap van Zandvoort.

Op goede vrijdag 19 april zal het project “Verhalen in de Duinen” van start gaan met de vertelvoorstelling DE GRIEZELS van Roald Dahl. Acteur en meesterverteller Bastiaan Toorenent neemt het publiek mee de duinen en het verhaal in. Zijn inlevende spel, humoristische teksten en directe interactie met het publiek, zorgt samen met de mooie omgeving voor een onvergetelijke belevenis.

De Griezels zal te zien zijn op goede vrijdag 19 april, eerste paasdag 21 april en tweede paasdag 22 april, om 12:00 uur en 15:00 uur.

Kaarten: € 4,50 p.p.
Vanaf: 5+ jaar.

Voor iedere voorstelling wordt er verzameld bij de parkeerplaats van sushi restaurant IZUMI op de Zandvoortselaan 187, 2042 XL, te Zandvoort waar u los kaarten kan kopen bij de acteur. U kunt ook hier online kaarten kopen. (parkeren op eigen risico)

KLIK HIER EN KOOP NU ONLINE VAST UW KAART EN BEN VERZEKERD VAN UW PLEK.

Grote groepen wordt gevraagd van te voren contact op te nemen wegens beperkt aantal plekken per voorstelling.

Na het paasweekend zal de hele lente en zomer iedere zondag om 12:00 uur en 15:00 uur een vertelvoorstelling in de duinen worden verteld door een van de acteurs van Huis van Theater.

Bij slecht weer zal de voorstelling afgezegd worden. Mensen die online kaartjes hebben gekocht, krijgen binnen 14 dagen het gehele aankoopbedrag automatisch teruggestort op hun rekening als een voorstelling door ons is afgeblazen.