DE GRIEZELS KOMEN NAAR ZANDVOORT

Vogels apen en mensen, opgepast! DE GRIEZELS zijn in de Kennemerduinen.
Meneer en mevrouw Griezel maken elkaars leven zuur maar vooral dat van andere dieren en mensen. Zullen zij ook u lastigvallen of grijpen de dieren in?

poster door Bastiaan Toorenent

In het Paasweekend van 19, 21 en 22 april start er een nieuw en bijzonder locatie theaterproject in de Kennermerduinen. Theatermaker en acteur, Bastiaan Toorenent trekt met geïnteresseerd publiek de duinen in en speelt daar ieder weekend een vertelvoorstelling voor jong en oud. Voor slechts € 4,50 p.p. kunt u deelnemen aan de wandeling en iedere keer weer genieten van een unieke voorstelling in de natuur.

In de eerste voorstelling in het Paasweekend neemt Bastiaan Toorenent zijn publiek op speelse wijze mee in het verhaal DE GRIEZELS van meesterverteller Roald Dahl. Met zijn speelse inlevende spel en de humoristische teksten weet Bastiaan Toorenent zijn publiek mee te laten leven met aapje Huppeldepup, de vogels en zelfs met meneer en mevrouw Griezel.

Data: 19, 21 en 22 April
Tijden: 1e voorstelling 12:00 uur, Tweede voorstelling 15:00 uur.
Kaarten: € 4,50 p.p.
Locatie: Kennemerduinen
Verzamellaats: Parkeerplaats van Sushi restaurant ISUMI. (parkeren op eigen risico)
Duur wandeling inclusief voorstelling: 90 minuten
Duur voortelling:  60 minuten
Aantal personen:  Max 25 per keer.
Benodigdheden: Wandelschoenen, iets te drinken en eventueel een kleedje om op te zitten

Kaarten worden afgerekend aan het begin van de wandeling. Er is geen mogelijkheid om met de pin te betalen en u wordt vriendelijk verzocht gepast geld mee te nemen.

DE GRIEZELS is de eerste voorstelling van het project Verhalen in de Duinen. Iedere weekend, met uitzondering van 1 en 2 juni en 8 en 9 juni, zal er een voorstelling in de duinen gespeeld gaan worden. Tijden van de voorstellingen zijn op zondag 12:00 uur en 15:00 uur.

Klik hier voor de speellijst van Verhalen in de Duinen

Voor grote groepen is het handig om vooraf contact op te nemen in verband met beschikbaarheid en het aantal mensen per voorstelling.