Huis van Theater Eigenzinnige Creativiteit

Huisgenoot

Huisgenoten zijn onze primaire fans. Ze dragen Huis van Theater een warm hart toe en willen onze voorstellingen en initiatieven graag ondersteunen.

Hun vaste jaarlijkse, kwartaal en of maandelijkse bijdrage zorgt voor financiële stabiliteit, waardoor Huis van Theater zich als theatercollectief verder kan ontwikkelen. Ook kan HvT op deze wijze projecten, cursussen, workshops en voorstellingen blijven geven en waar mogelijk uitbreiden.

Een Huisgenoot ondersteunt ons en heeft daarom een flink aantal aantal privileges!

  • Een Huisgenoot ontvangt één vrijkaart voor iedere voorstelling van Huis van Theater.
  • Een Huisgenoot krijgt 20% korting op extra kaartjes voor voorstellingen waarvan wij de kaartverkoop zelf verzorgen.
  • Een Huisgenoot heeft recht op 15% korting op: scripts, boeken en merchandise die wij verkopen via onze website of bij de voorstellingen.
  • Inleidingen of lezingen bij voorstellingen zijn voor Huisgenoten gratis.
  • Een Huisgenoot mag onze (openbare) repetities bijwonen.
  • Een Huisgenoot wordt uitgenodigd om aan het einde van het seizoen aan de afsluitende feestelijke borrel deel te nemen.
  • Een Huisgenoot krijgt 20% korting op cursussen en workshops die Huis van Theater organiseert.
  • Een organisatie die Huisgenoot wordt, krijgt een gratis vermelding op onze tweede website lokaaltheater.nl .Hier mogen advertenties, vacatures en of oproepen gratis geplaatst en onder de aandacht gebracht worden!

Al vanaf  €45,- per jaar wordt U al Huisgenoot en geniet U van al onze voordelen.

Een bedrijf of organisatie wordt al Huisgenoot vanaf  €65,- per jaar. Dit bedrag kan overigens volledig worden afgeschreven van de belasting.

Via onderstaand formulier kunt U direct Huisgenoot worden.
U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een hoger bedrag te doneren.

Namens Huis van Theater,

onze hartelijke dank!


N.B.:

Reserveringen voor onze voorstellingen gaan vrijwel altijd via onze eigen website (www.huisvantheater.nl/speellijst). Maar laat U het ons weten wanneer U naar een voorstelling wilt komen waarbij de kaartverkoop eens niet via onze eigen kanalen verloopt? Dan wordt U uiteraard op de gastenlijst gezet! Zorg wel dat U tijdig reserveert.